Диагностика с термокамера

Нашата фирма се занимава с откриване и отстраняване на течове с помощта на инфрачервена камера и ултразвук, съобразени с най-новите световни тенденции. Тези течове най-често се получават във водопроводната и канализационна мрежа в следствие на некачествено строителство, пропукване на тръба или преустройване на цялостната ВиК мрежа.

Термовизионната диагностика е иновативен метод за лесно откриване на причина за влага, мухал и неочакван теч в помещенията. Намирането на източника на течове или проникването на влага в помещението, често се оказва трудна задача.

Щетите, причинени от влага или теч са очевидни, но източникът в действителност може да е съвсвем неочакван – от прозорец на горния етаж или от съседа, теч от сифон на канализацията, водопровода или парната инсталация,от въздушни течения.

Проникването на въздух в жилището води до по-висок разход на енергия и честа причина за проблеми с вентилационната система, както и да доведе до конденз в строителството, което от своя страна може да доведе до влажен вътрешен климат. Помещението се превръща  в отлично място за мухъл и гъбички.

С термографско изследване  ще определим къде се намират влажните зони и дефекти в тръбите от водопроводната или отоплителна система. Идентифициране на точното местоположение на дефекта, така че ремонтни работи могат да бъдат сведени до минимум. Всяка сграда съдържа и електрически инсталации. Термовизионната камера може да се използва за сканиране на електрически шкафове, предпазители, връзки и т.н.

Чрез откриване на проблеми, които са невидими за човешкото око, проблемът може да бъде ремонтиран преди да доведе до неприятни последици. Tермовизионна диагностика в гр. София. Термовизията навлиза през седемдесете години в Швеция.

Това е метод за откривне на топлинни загуби на сгради. В днешно време се използва и за много други сектори, като: охранителна дейност, медицина, строителство откриване на течове и мн. други. Скритите течове са най неприятни, но и за тях има решение. ВиК гарант София. Откриване на течове  без къртене.

Цени термовизионна диагностика

Локален проблем в помещение (теч в баня, стая, балкон, зона с влага, проблем с ел.инсталацията)

100 лв.

Проблем на границата между два обекта (Обследване на два апартамента)

120 лв.

Обследване на вашия дом или офис (Откриване на влага, течове и диагностика за топлинни загуби)

150 лв.

Галерия – термовизионна диагностика

Заявете безплатна онлайн консултация

6 + 5 =