Строителство на къщи

Строителство и ремонт на къщи.Изграждане на фундаменти за сглобяеми и монолитни постройки. Изкопни  дейности, дренажи, ВиК и Електро захранване.

Изграждане на фундаменти 

Фундаментът е един от най-важните етапи при строежа на всяка къща, сглобяема или монолитна. Стабилния фундамент е важна част за сигурността на сградата. За сглобяемите къщи най-често се изгражда ивичен фундамент. Дълбочината на изкопа е около 60см, надземната част е около 50см, и ширина 40см. След изкопаване на ивиците се изгражда Електро и ВиК захранването, което е на точно определено място, определено по проект. Монтира се кофража и се полага арматура за армировка.След което се насипва с чакъл монтира се горна скара арматура. и тогава за отлива с бетон.

Предлагаме на нашите клиенти изграждане на фундаменти, ВиК, електро – захранване като спазим проекто – документацията и всички изисквания за здравина и стабилност на  сградата.

Ремонтни услуги и преустройство на жилище.

Ние ще ви осигурим спокойствие и сигурност–преди и след строежа на вашата къща.

Доверете ни се и ще ви се отблагодарим с прецизно изпълнение и високо качество на възложеният проект. Ако не желаете да се сблъсквате с проблемите около проекта и не искате да се изнервяте с ежедневното търсене на различни майстори и материали, се доверете на нашата фирма.

Възлагаики ни строително-ремонтните работи ще изготвим най добрата индивидуална оферта.

Галерия – ремонт на къща

Заявете безплатна онлайн консултация

9 + 3 =