Ремонт на кухня

Кухнята е сърцето на един дом.Там семейството прекарва голяма част от ежедневието си. За да се чувствате уютно, ние ще ви осигурим удобна, красива и модерна кухня. Първия етап за изработка на кухня по поръчка е проектирането. Най-важното нещо при проектирането и ремонта е кухнята да бъде практична и функционална, като се оползотвори максимално пространството и в последствие тя да бъде удобна за ползване.

При планирането на кухнята,трябва да се съобразим с помещението. При планирането на кухнята също така е нужно да се съобразят разположението на електроуредите и мивката. Ако има нужда се преработва ВиК и Електроинсталацията.Следващия етап от ремонта на кухнята е изправяне на стените, шпакловане, боядисване и монтаж на окачен таван с цел оптимизиране на осветлението. Монтаж на подови облицовки – ламинат, масивен паркет или теракот.

Финалния етап от цялостния ремонт е взимане на размери, изработка и монтаж на кухненското обзавеждане, където трябва да обърнем най-много внимание, като материали, мебелен обков и механизми за вграждане.

За кухненски шкафове най-често използваните материали са пдч и мдф плоскости. При изработката на кухненски шкафове трябва да се има в предвид дали да има механизми за вграждане, чекмеджета с плавно прибиране и панти с амортисьори за плавно затваряне на вратите.

Кухненският плот може да бъде: От естествен камък,термоплот или от естествена дървесина. Кухненския гръб може да бъде изработен от термогръб или плочки.
Потърсете ни за оферта и гответе с удоволствие! Eтапни дейности:
Къртене и извозване на стари
плочки/паркети
Подмяна или преработка на Ел.
инсталацията
Подмяна или преработка на ВиК инсталацията
Измазване и шпакловане на улеите.
Направа гипсокартон или измазване и
шпакловане
за изправяне на стените
Полагане на замазка/при необходимост и саморазливна замазка
Лепене на фаянсови ,теракотни плочи,гранитогрес или камък
Направа на окачен таван/гипсокартон /растер
Боядисване
Направа на декоративни мазилки
Усвояване на Тераси и Балкони
Почистване и извозване
Проектиране изработка и монтаж на кухненско обзавеждане 

Галерия – ремонт на кухня

Заявете безплатна онлайн консултация

10 + 14 =